Ogen in de Spotlight: Eyeliners Die Jouw Look Laten Stralen!

Vandaag deel ik mijn bevindingen in de wereld van eyeliner. Laten we duiken in de magische wereld van drie bijzondere merken – Sisley, Collistar, en Shiseido – en ontdekken hoe hun eyeliners een onmisbaar onderdeel kunnen worden van jouw make-uproutine.

SISLEY Phyto Khol Khol Pencil

Sisley’s Phyto-Khol Perfect is een kohl potlood dat de ogen voorziet van glanzende, metallic of matte highlights voor meer intensiteit. Wat dit product echt uniek maakt, is de gegoten textuur die een maximum aan pareldeeltjes vast kan houden, wat resulteert in extra sprankelende metallic highlights. Bovendien bevat het potlood een hoog gehalte aan olie en was, waardoor het als een oogcrème over de huid glijdt, snel en eenvoudig aan te brengen is.

Geschikt voor:
Dit kohlpotlood is ideaal voor liefhebbers van intense, glanzende kleuren. Het potlood heeft een stevige stift waarmee je perfecte, nauwkeurige lijnen kunt tekenen, en het is zacht voor de gevoelige oogleden.

Textuur en Gebruikstips:
De ultraglijdende textuur zorgt voor optimaal aanbrenggemak en een langdurig resultaat. Of je nu gaat voor een subtiele dagelijkse look of een dramatische avondmake-up, deze eyeliner biedt pure, intense kleuren. Je kunt ze naar wens combineren voor eindeloze effecten.

Gun jezelf dit prachtige potlood en koop het op de officiële Sisley-website of bij luxe cosmeticawinkels zoals de Bijenkorf.

Collistar Professional Eye Pencil – Smoky Eyes

Collistar’s Professional Pencil Smoky Eyes is een eyepencil ontworpen voor degenen die hun ogen willen transformeren in ultra verleidelijke blikvangers. Verkrijgbaar in drie fantastische smoky kleuren – zwart, bruin en forest green – laat dit potlood je de kleur naar wens opbouwen voor een meer of minder intens of dramatisch effect.

Geschikt voor:
Dit potlood is perfect voor diegenen die van smoky looks houden en hun ogen willen laten opvallen tijdens speciale avondjes uit. De textuur is poederiger en matter dan de normale Professional Pencils, absoluut waterproof(!), en kan ook worden gebruikt als klassieke eyeliner, kajal en/of als oogschaduw met behulp van de speciale smudge applicator.

Textuur en Gebruikstips:
De textuur van dit smoky pencil is poederiger en matter dan normale potloden, wat helpt bij het creëren van een ultra-verleidelijke blik. Het is eenvoudig te blenden en kan worden gebruikt voor verschillende intensiteiten. De formule bevat vitamine E, jojoba- en rijstolie met antioxidant eigenschappen voor een verzorgend effect.

Ontdek deze smoky pencils bij Douglas of bestel ze online voor een snelle bezorging via de website van Collistar.

SHISEIDO Kajal Inkartist Waterproof 4-in-1 Oogpotlood

Shiseido’s Kajal Inkartist Waterproof 4-in-1 oogpotlood is een veelzijdig product dat fungeert als eyeliner, kajal, oogschaduw en wenkbrauwpotlood. Vlek-, water- en “scheur”proof, glijdt het gelijkmatig en met een gewichtloos gevoel.

Geschikt voor:
Dit 4-in-1 oogpotlood is een alles-in-één oplossing voor degenen die op zoek zijn naar veelzijdigheid in hun make-uproutine. Het is geschikt voor dagelijkse looks en speciale gelegenheden.

Textuur en Gebruikstips:
De zachte, gemodelleerde punt is nauwkeurig genoeg om een dunne, gladde lijn langs de binnenrand van het oog te creëren, en breed genoeg om gemakkelijk over het hele ooglid te worden aangebracht. De afneembare puntenslijper handhaaft de punt voor ultieme precisie, terwijl de ingebouwde spons kan worden gebruikt voor een naadloze, “smokey” afwerking.

Ga voor dit multifunctionele oogpotlood naar de Shiseido-boetiek of koop het online bij Sephora voor een betrouwbare aankoopervaring.

Deze eyeliners bieden een wereld van mogelijkheden om je ogen te laten stralen. Kies de juiste voor jou en laat je look schitteren!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *